Вие сте тук: Начало / Блог / » Консултации / Следгаранционна поддръжка умен дом

Профилактика и поддръжка на семейна къща

Съвременната семейна къща е скъпа инвестиция. За да осигурим дълготрайното запазване на първоначалните експлоатационни показатели, тя се нуждае от правилна професионална поддръжка.

Поддръжката на семейната къща е в следните направления:

строителни конструкции и материали;

инсталационни съоръжения;

охранителна система;

зелени и водни площи;

почистване.

Превантивните работи по сградния фонд, гарантират безопасна и надеждна експлоатация, предотвратявайки скъпо струващи основни ремонти. Своевременното отстраняване на малка повреда, не позволява увреждането и последващите го скъпи решения за подмяна на цели конструктивни, инсталационни и фасадни системи.

Екипът на MD Creative Studio е специализиран в предлагането на професионални решения в различни направления, свързани с поддръжката на вашата къща или комплекс от сгради. Обхватът на ремонтно-рехабилитационните дейности, трябва в пълнота да обхване всички системи, от които се състои съвременната сграда. И най-добрите проектантски решения показват във времето възли и детайли, които се нуждаят от почти постоянна профилактика и поддръжка. Несвоевременното извършване на тези различни по своя вид за всяка сграда дейности, води до дълготрайни повреди по други части на сградата.

При профилактиката на Вашия дом или бизнес помещение, Моневи Дизайн осъществявме следните дейности:

оглед и съставяне на констативен протокол за моментното състояние на сградата;

консултантски и проектантски услуги, с последващо съставяне на проектно-сметна документация, за ремонтни и рехабилитационни дейности;

инвеститорски контрол;

подмяна и ремонт на възли и системи, с последваща гаранция;

постоянна поддръжка и провеждане на планови ремонти, във удобно за обитателите на сградата време.

Ако искате да направите профилактика на Ваша сграда и имате нужда от помощ се свържете с нас, като ни се обадите или ни пишете.

360 3D video 3D проекти LED Осветление Автоматика Нови технологии Окачени тавани Оформяне двор Саниране Съвети Умни сгради Услуги