Вие сте тук: Начало / Блог / » LED осветление / 3D визуализация LED осветление в частен двор

Как правилно да изградим LED осветление в частен двор

Как да направим енергоефективно и комфортно осветление на двора с красиви и ефектни дизайнерски елементи изпъкващи през нощта. На този въпрос екипът на Моневи Дизайн може да ви даде правилният отговор с направата на триизмерна визуализация на вашето дворно място, на която реално ще можете да огледате от всички страни светлинните ефекти и осветеността. Направата на точен 3D модел с показване на всички елементи на къщата и двора е първия етап. След това ще направим няколко сцени с реалните характеристики на различни осветителни тела, и след като ги визуализираме, ще можем да изберем дизайн, който да отговаря на вашите изисквания. Ще осветим отделните зони на двора за да може безопасно да се предвижвате в тъмнината, и да обезпечим сигурност срещу нежелани поситители. С правилно монтирани и настроени датчици за движение, осветлението ще се включва/изключва само в необходимото за предвижване време.

3D визуализация на реализиран проект: Алейно осветление пред умна къща

След като подберем мястото на осветителните тела, ще изберем оптималния вариант за трасе на кабелните линии, без да нарушаваме изградените елементи или растителността. Много важно от експлоатационна гледна точка е защитата от попадане на вода в кабелните линии, и особенно на разпределителните кутии в които са направени връзките. Монтажът на самите осветителни тела трябва да е надежден и осигурен срещу поривите на вятъра.

Какви осветителни тела да подберем?

 според типа на закрепване - видими открити или вградени, закрепени на различни по височина стълбчета, висящи, закрепени за строителен елемент.

 според типа на светлинното лъчене - дифузно (лампата е поставена в затворено матирано или млечно стъклени тяло), директно и индиректно осветяване.

 според вида на захранване - соларни и захранвани от ел.мрежа. Препоръката на Моневи Дизайн е основното осветление да е захранено от електрическата мрежа с кабели. Това е по-надежден вариант за всеки сезон и различни метереологични условия.

Предимствата на LED осветлението са енергоефективност, лесно и ефикасно управление, красиви визуални ефекти изградени от многобройни и различни по цвят светлини.

Моневи Дизайн ще ви предложи чрез използване на RGB контролери, пълноцветно управление на LED модули, и безгранични цветови нюанси. Ще постигнем различни комбинации от преливане на цветове, рязка смяна или редуване на определени комбинации с различен интензитет на осветеност.

360 3D video 3D проекти LED Осветление Автоматика Нови технологии Окачени тавани Оформяне двор Саниране Съвети Умни сгради Услуги

Виж подобни статии

3D визуализация фасадна облицовка на къща