Вие сте тук: Начало / Услуги / 3D Визуализации и Реклама / 3D Турове и панорами

3D Турове и панорами

3D панорамното интериорно или екстериорно представяне на обект, позволява оглеждането му от всички страни, чрез завъртане на 360 градуса около точка поставена в центъра на помещението. Като вариантите са два: ако обектът е все още на етап проект се правят 3D визуализации, а при реализиран, може да се направят снимки, от които се изгражда една обща панорама.

На кого може да е от полза демонстрирането, чрез 3D панорама?

Виртуалната панорама е печелившо рекламно решение за почти всеки локален бизнес, при който има помещения, посещавани от клиенти:

Ресторанти, кафенета, дискотеки – посетителите на сайта Ви ще могат да се „разходят“ виртуално в помещенията, да видят обстановката и предлаганите от Вас интериорни решения. Всичко това без дори още да са посетили реално заведението. Изгодата е „печелене на клиенти онлайн“.

Хотели, курортни комплекси, почивни станции – голям процент от хората проучват в Интернет, преди да си направят резервация за почивка. Става все по-трудно клиентите да изберат Вас, сред многоброините възможности, които им се появяват. Преборете конкуренцията си и спечелете клиенти, като им предложите 3D панорама - нещо различно, атрактивно и подтикващо към вземане на решение да се свържат точно с Вас. А за чуждестранните Ви клиенти ползата ще е още по-голяма. Ще останат очаровани от възможността да видят това, което им предлагате и да намалят риска от неочаквани изненади. Увеличете шанса си търсенето на хората желаещи да открият подходящото място за почивка да премине от търсене на информация онлайн, към релизиране на приходи за Вас.

Спортни и развлекателни центрове, фитнеси, басейни, аквапаркове – покажете нагледно предгланите атракциони, оборудване, релаксиращи процедури и всички други услуги, отличаващи Ви от конкурентите.

Фирми, правещи шоуруми – чрез виртуалната панорама можете да направите шоурума си онлайн, като така отпадат трудностите по наемане на помещение, доставяне на артикулите до него, ангажирането на персонал. Също така клиентите Ви няма да губят време и транспортни средства да идват до определенето място, а ще разгледат онлайн предложенията Ви. В днешното забързано и изпълнено с ангажименти ежедневие, това ще е голям плюс и хората ще го оценят.

Разработване на 3D панорама от MD Creative Studio

В днешно време повечето хора предпочитат да потърсят информация онлайн, преди да вземат решение да посетят конкретно място. Екипът на MD Creative Studio направи проучване сред българските потребители, за да провери дали тази тенденция важи и в България. По-големият процент отговори са в потвърждение на тенденцията, че и българите биха били по-удовлетворени и по-склонни към посещение, когато имат възможност и за виртуално оглеждане на предложението на конкретния бизнес. Този резултат ни подтикна да предложим 3D панорамите не само на руския пазар, но и на българския.

Ако мислите, че и вашият бизнес ще има полза от онлайн панорамното представяне, свържете се с екипът ни, като ни се обадите или пишете, направите запитване за детайлите по вашия проект или неясни стъпки от процеса на разработване и ние с удоволствие ще отговорим на всичките Ви въпроси.

360 3D video 3D проекти LED Осветление Автоматика Нови технологии Окачени тавани Оформяне двор Саниране Съвети Умни сгради Услуги