Вие сте тук: Начало / Услуги / 3D Проектиране / 3D Екстериорен дизайн

3D екстериорен дизайн

За да постигнем високо ниво на реализъм и осъществим визуализация на Вашите идеи за екстериорен дизайн на бъдещия Ви или саниран дом, MD Creative Studio разработва детайлно, не само всички елементи на фасадата, но и вписва сградата в действителната или проектна околна среда, с нейните елементи, растителност, алеи, беседки, басейни и декоративни елементи.

Етапи на реализиране на 3D екстериорен проект:

 1. Първоначален контакт за проучване на стилове и идеи на вашето предложение. Получаване на данни за проектиране, скици, архитектурни планове, снимки. При липса, посещение с цел заснемане. Срок – 7 дни.
 2. Определяне бюджет за цялостно изпълнение на проекта. Консултации относно ценовия клас на довършителните работи и допълнителните елементи на обкръжаващата среда.Срок – 5 дни.
 3. 3D визуализация: Дизайн фасади на умна къща

  3D визуализация на реализиран проект: Екстериорен дизайн умна къща

 4. Направа на работен проект. Срок – 20 дни.
 5. Заснемане на действително ситуационно положение. Направа на предварителна вертикална планировка, трасировка на точните места на растителност, беседки фонтани и други декоративни елементи;

  Детайлно проектиране на фасади и техните елементи. Избор на материали за топлоизолация, облицовки и финишни покрития. Оптимизация на използваните материали;

  Подбор на фасадно осветление и рекламни материали. Избор на място за отводнителни и други съоръжения видими по фасадата. Проектиране на активни и пасивни слънцезащитни елементи;

  Консултации за избор на соларни системи за топла вода и производство на електричество;

  Създаване на цялостно и прецизно композицинно решение на фасадите, вертикалната планировка и околна среда. Отчитане на влиянието на слънчевото греене и сенките от заобикалящи предмети през различните сезони.

 6. Направа на 3D модел и визуализация. Постигане висока точност до мм и подробност в спесификацията на детайлите. Създаване на необходимите за точна представа на бъдещия завършен вид на сградата триизмерни визуални аспекти на проекта (предварителни визуални материали). Срок – 7 дни.

i MD Creative Studio предлага пълно архитектурно проектиране с изработване на 3D модели и визуализации, свързани с екстериора, довършителните работи и оформянето на околното пространство на Вашия дом.

i Предлагаме енергоефективни решения и автоматизирани системи за управление за достигане на Вашия дом до клас„MD - УМНИ СГРАДИ”.

Външният вид на Вашия дом, направен по Вашите лични предпочитания и усещане за стил, ще Ви осигури уют и приятни емоции. А при бизнес помещения, екстериорът на сградата, прави първото впечатление на клиентите Ви за Вас. Нашата главна цел е заедно с Вас да изградим екстериорен дизайн, който да удовлетворява постигането на тези резултати. Свържете се с нас, като ни се обадите или ни пишете, за да обсъдим Вашите желания и идеи за икстерирорния дизайн на Вашия дом или бизнес помещение.

360 3D video 3D проекти LED Осветление Автоматика Нови технологии Окачени тавани Оформяне двор Саниране Съвети Умни сгради Услуги

Виж подобни статии

Сгради с клас „MD - УМНИ СГРАДИ”

3D Визуализации и моделиране

3D визуализация композиционни решения

3D визуализация екстериор фасада речен камък