Вие сте тук: Начало / Услуги / 3D Визуализации и Реклама / 3D Визуализации и Рекламиране на Сгради

Визуализации и Рекламиране на Сгради

Фирма Моневи Дизайн е специализирана в създаването на 3D рекламни изображения и цялостно маркетингово представяне на Недвижими Имоти.

Работим в тясно сътрудничество с Инвеститори, Архитекти и Дизайнери, като им помагаме да визуализират и представят атрактивно проектите си.

3D Рекламно изображение на Жилищна сграда в Санкт Петербург

3D Рекламно изображение на Жилищна сграда в Санкт Петербург

В зависимост от целите на проекта и таргет групата, към коята ще е насочена рекламната кампания, предлагаме подходящо брандиране за обекта и идеи за презентиране.

При всеки проект, основната ни цел е да изграждаме маркетингово представяне, което да се свързва емоционално с потенциалните клиенти. Затова обръщаме специално внимание на фотореализма и необходимите детайли.

Екипът ни е позициониран в София, но работим с клиенти от цял свят. В портфолиото ни можете да разгледате някои от реализираните ни 3D Проекти.

3D Рекламни Визуализации - Ексериорни и Интериорни

3D Видеа

3D Етажни планове и графични планове

Уебсайт за Недвижими имоти

Каталози за Недвижими имоти

Рекламиране в Google търсачката и Facebook

За Рекламни Архитектурни Изображения и изграждане на цялостно маркетингово представяне, се свържете с нас, като ни пишете на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или ни се обадите на тел.+359 883 379 331

360 3D video 3D проекти LED Осветление Автоматика Нови технологии Окачени тавани Оформяне двор Саниране Съвети Умни сгради Услуги

Виж подобни статии

Сгради с клас „MD - УМНИ СГРАДИ”

3D Визуализации и моделиране

3D визуализация композиционни решения

3D визуализация екстериор фасада речен камък