Вие сте тук: Начало / Услуги / 3D Визуализации и Реклама / 3D Интериорен дизайн

3D интериорен дизайн

3D визуализация на дизайн на кухня

3D визуализация: Дизайн на умна кухня.

С помощта на актуални софтуерни продукти за създаване на 3D модели и визуализации и на базата на натрупания опит, MD Creative Studio ще Ви помогне предварително да видите Вашия бъдещ интериорен дизайн на новия си дом или резултата от ремонта и новото обзавеждане на сегашното Ви жилище.

Етапи на реализиране на 3D интериорен проект:

 1. Първоначален контакт за проучване на стилове и идеи на вашето предложение. Получаване на данни за проектиране, скици, архитектурни планове, снимки. При липса, посещение с цел заснемане. Срок – 7 дни.
 2. Определяне бюджет за цялостно изпълнение на проекта. Консултации относно ценовия клас на довършителните работи и лукса на изпълнение на мебелите за обзавеждане. Срок – 5 дни.
 3. Направа работен проект. Срок – 20 дни.
 4. Архитектурно разпределение на функционалните зони във Вашето жилище – зони за отдих, почивка, работа, приготвяне на храна и хранене, хигиена и релакс;

  Организация и мащабно разпределение на мебели и уреди;

  Оптимизиране инсталационни системи - ел.инсталации, осветление, ВиК, отопление и вентилация;

  Избор на подови настилки, обвързани с функциите на помещението;

  Избор на енергоефективни осветителни тела;

  Решение за окачени тавани или декоративни елементи, с цел постигане ефективност на осветлението, вентилацията, защита от шум и от загуба на топлина;

  Подбор на мебели, обзавеждане и аксесоари. Консултации при избор на материали и обков;

  Консултации за избор на енергоефективни ел.уреди, вписване в интериорния дизайн с необходимите монтажни елементи;

  Консултации за избор на щори, завеси и стенни облицовки;

  Подбор и ергономичен монтаж на системи за автоматично управление на уреди и осветление.

 5. Направа на 3D модел и визуализация. Срок – 7 дни.

Показва предварително в триизмерното пространство точните геометрични размери и обеми на избраното обзавеждане, с фотореалистични цветове, осветеност и композиционни решения.

С направените от екипът ни визуални материали, ще видите бъдещия интериор на помещението / помещенията още преди да са започнали реалните стрителни и ремонтни дейности. По този начин ще можем да уточним всеки детайл, докато се получи удовлетворяващ Ви краен резултат на дизайна.

Може да бъдат разработени и отделни детайли за последващо изпълнение на елементи от интериорния дизайн.

Главната ни цел е пълно удовлетворяване на Вашите изисквания за хармония на вътрешното пространство, с акцент на детайлите по ваш вкус, с Вашето усещане за стил, комфорт и практичност. Заедно с Вас ще изберем необходимите мебели, облицовки, елементи и тяхното функционално разпределение и зониране, за да Ви осигурим уют и високо качество на живот. Свържете се с нас, като ни се обадите или ни пишете, за да обсъдим Вашите желания и идеи за интериориорния дизайн на Вашия дом или бизнес помещение.

i MD Creative Studio предлага пълна, завършена услуга от проучване, консултиране, проектиране, дизайн, 3D визуализация, авторски надзор и реализация на изпълнението, свързани с интериора и довършителните работи на Вашия дом. Предлагаме енергоефективни решения и автоматизирани системи за управление за достигане на Вашия дом до клас „MD - УМНИ СГРАДИ”.

360 3D video 3D проекти LED Осветление Автоматика Нови технологии Окачени тавани Оформяне двор Саниране Съвети Умни сгради Услуги