Вие сте тук: Начало / Услуги / LED ефективно осветление "MD Умни сгради" / Светлинни дизайнерски ефекти ➤ 3D проектиране, избор и монтаж

3D Проектиране, избор и монтаж архитектурни елементи за светлинни ефекти

Екипът на MD Creative Studio създава триизмерни проекти с модерен дизайн с помощта на прецизни цифрови методи за визуализиране на светлинни ефекти. Всички компоненти на сцената - слънце, светлина, сенки, атмосферни ефекти, действителна текстура на материали, се пресъздават в единна интегрирана композиция. Правят се компютърни симулации и се изследват сцените за всички части на денонощието, през различните сезони с физическа прецизност близка до реалността.

Моделираме пространството на интериора със светлинни ефекти, с индиректно осветление за общите части и директно осветление за детайли, по следните повърхности и елементи:

Светещи тавани. Визуален ефект, по-високо и увеличено пространство;

Вградени стенни светещи системи;

Корнизен светлинен ефект;

Подово осветление;

Мебели или предмети;

Стълби, парапети, ръкохватки.

При екстериорни проекти Моневи Дизайн осветяваме елементи от фасадата:

Колони, арки, фризове, еркери, балкони и прозоречни отвори;

Контурно осветление;

Облицовки;

Работен и празничен режим на осветление.

По околното пространство визуализираме:

Осветени дървета;

Осветени вечнозелени храсти;

Осветени алеи, пътеки и цветни лехи;

Осветени басейни и водни съоръжения.

i MD Creative Studio подбираме решение за осветлението, така че изкуствената светлина да не бъде в конфликт с естествената и да не пречи на формата и гледката.

i Фотореалистичните 3D визуализации ни позволяват предварително на виртуален модел да анализираме осветените детайли в триизмерното пространство, съобразени с характеристиките на реални LED осветителни тела, с общата архитектурна концепция и използваните материали.

i Екипът ни счита, че архитектурно-художественото осветление е по-съвършен етап в овладяването на изкуствената светлина, като иновативно средство в архитектурните композиции.

Вашият проект за светлинни ефекти в дома, дворното / околното пространство или бизнес помещение, можем да обсъдим, като се свържите с нас по най-удобния за Вас начин (вижте данните ни за контакт).

360 3D video 3D проекти LED Осветление Автоматика Нови технологии Окачени тавани Оформяне двор Саниране Съвети Умни сгради Услуги