Вие сте тук: Начало / Услуги / LED ефективно осветление "MD Умни сгради" / Декоративно модерно осветление ➤ 3D проектиране, избор и монтаж

3D Проектиране, избор и монтаж на модерно декоративно осветление

Екипът на MD Creative Studio изготвя цялостни 3D проекти за декоративно осветление, като в тях водеща идея е осветлението да има опредяляща роля за създаване на уют, психо-физиологически комфорт и да въздейства положително, върху здравето на обитателите.

Зони и елементи, по които сме работили и сме постигнали художествено и естетическо въздействие, с ефекта на осветлението, показани в наши 3D проекти и визуализации са:

Окачени тавани с различна геометрия и сценарии за ефектно осветление;

Корнизи с вградено осветление;

Подово осветление;

Осветление на отделни части на мебели. Тук освен естетическата стойност се постига и голямо удобство при използването, чрез задаването на различни сценарии;

Осветление на аквариуми и места за отглеждане на домашни любимци;

Осветление за отглеждане на растения.

Тъй като декоративното осветление се възприема твърде субективно Вие, нашият Клиент, ще участвате в обсъждането на всяка наша идея, и съобразявайки се с Вашите предпочитания, ще Ви предложим оптимални решения, които да удовлетворяват Вашите изисквания и възприятия.

Начин на работа на Моневи Дизайн и етапи за реализиране на проект за декоративно осветление в дома или бизнес помещение:

1. Първоначално консултиране:

След установяване на контакт ще обсъдим вашите идеи. Нашите дизайнери и специалисти ще отработят идеи за избор на стил, цветове и материали за декоративно осветление;

Посещение на място. Задължителен етап даже и да работим по представени проекти от ваш екип от специалисти по интериора, защото е важен всеки детайл от предварителната сцена.

2. Изготвяне на предварителен 3D проект:

Направа на точен чертеж на плана на бъдещето интериорно пространство;

Създаване на предварителен 3D модел;

Уточняване на детайли размери, зони, ефекти и правилно планиране на вътрешното триизмерно пространство;

Проектиране на декоративни елементи

Проектиране на финишни покрития в различните зони и съчетаване с мебели и обзавеждане в различните помещения;

Оптимизиране на детайлен и окончателен 3D модел.

3. Избиране материали и текстуриране на интериора.

Материалите се подбират от реномирани производители, с точни технически спесификации.

4. Поставяне на източници на светлина максимално близки до реалното съчетание от естествено и изкуствено осветление за вашето интериорно пространство.

На този етап заедно с Вас ще огледаме и обсъдим всички визуализирани детайли на бъдещето декоративно и цялостно осветление. При необходимост ще направим реален тест на отделни детайли.

5. Остойностяване.

Нашият дългогодишен опит и голяма база данни от доставчици на материали и обзавеждане ни позволява да оптимизираме бюджета, съобразено с вашите възможности.

6. Разчет за енергоефективност и постигане икономии в дългосрочен план;

7. Управление и контрол на изпълнението при спазване на бюджет, срок и качество на всеки етап от работите.

MD Creative Studio постига енергоефективност и ергономичност при разработката на дизайнерско декоративно осветление, като основно използва LED осветителни тела и автоматизирани системи за управление.

Нашите разчети показват икономии до 80% на електроенергия, ако се заменят осветителните тела и уредите с енергоспестяващи от висок клас. Това е важна стъпка към създаването на клас „MD - УМНИ СГРАДИ” с ниво на комфорт и уют, задоваляващи изискванията на съвременно семейство, при ниски стойности на потребеление на енергия.

Ако желаете да направите декоративно осветление и имате нужда от помощ, се свържете с нас, като ни се обадите на тел. +359 988 812 830 или ни пишете на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

360 3D video 3D проекти LED Осветление Автоматика Нови технологии Окачени тавани Оформяне двор Саниране Съвети Умни сгради Услуги