Вие сте тук: Начало / Услуги / Строителни услуги / Строителство на Къщи в самостоятелен парцел

Проектиране и строителство на Вашата Къща

Желаете ли да построите нов дом? Семейна къща за Вас и Вашите деца? Собствена територия, създадена от Вас, в която да се чувствате уютно, спокойно, комфортно и напълно удовлетворени?

Решенията, които трябва да вземете при построяването на собствена къща, са трудни, изпълнени с компромиси, притеснения и много проучвания. Но това са и едни от най-важните решения, които в последствие ще повлияят на удовлетвореността, стандарта и качеството Ви на живот.

Как можем да Ви помогнем?

Можем да Ви помогнем с избора на тези важни решения и да извървим с Вас, нелекия път при определяне на основните елементи и детайли на вашия дом:

 какво да е разпределението на стаите

 какви да са формите, цветовете на фасадите и фасадните облицовки

 какъв да е покривът

 какви материали да изберете.

Опитът ни в проектирането на къщи, за различни инвеститори и собственици от различни краища на света, ни дава самочувствието и увереността, че ще успеем да сътворим заедно с вас Домът, за който мечтаете. Дом, удовлетворяващ вашето желание за функционалност, красота и уют и отговарящ на нормативните изисквания.

Предварителни бюджети на всеки етап

На всеки етап, от създаването на Вашия Дом, ще изготвяме предварителни бюджети, за да сте запознати, още на етап проектиране, с ориентировъчната цена за строителството.

3D визуализиране на проекта

За да ви е по-лесно да си представите изготвения проект за Вашия Дом и за да сте убедени, че ще получите точно Дома, който си представяте, ще визуализираме проекта Ви с 3D изображения. Още сега можете да разгледате разработени от нас готови проекти за къщи, представени с 3D визуализации (разгледай тук).

Проект, позволяващ внедряване на нови технологии в бъдеще, за пестене на ток и създаване на здравословна среда на живот

Тъй като строенето на къща, изисква голяма инвестиция, не винаги клиентите ни имат възможност да инвестират във всичко, което желаят наведнъж. Затова разработваме композиционните решения на дома, така че да са устойчиви във времето и да позволяват внедряването на нови технологии.

Ще ви предложим решения за пестене на ток, за създаване на постоянен температурен комфорт и за по-чист въздух във Вашия Дом. Ако искате да реализирате някое от предложенията ни, но не можете да ивестирате в тях сега, ние ще разработим проекта така, че след време лесно да се изградят желаните системи.

Тези решения, възвръщат инвестицията си, чрез спестените разходи за ток и превантивните мерки за спестяване на разходи и тревоги, свързани със здравето ни.

Етапи на създаване на Вашата Къща

I. Предварителен разговор, консултация - идеен проект

За разработване на идейния проект за Вашата къща, Ви предлагаме следните 2 основни варианта:

 Модифициране на проект на къща - ако сте харесали готов проект на къща или имате такъв, заедно с Вас, ще разгледаме проекта и ще направим промените, които желаете, за да отговаря напълно на вашите изисквания.

 Изготвяне на проект на къща по индивидуално задание - ако имате конкретна идея, заедно ще визуализираме идеята, така че да припокрива Вашето виждане, да бъде правилно конфигурирана от конструктивна гл.т. и да отговаря на нормативните изисквания.

i И в двата варианта, ще модифицираме / изградим проекта, спрямо възможностите на Вашия парцел, теренните особености и инфраструктурната обезпеченост.

i И в двата варианта, ще модифицираме / изградим проекта, така че домът да е енергоефективен и разходите Ви за енергопотребление да са сведени до минимум.

i И в двата варианта, ще онагледим проекта, чрез 3D изображения, за да видите ясно, как ще изглежда домът Ви от всички страни, вписан във вашия парцел.

i На фаза Изготвен идеен проект, ще Ви изготвим и Предварителен Бюджет за реализирането на проекта.

За да започнем изготвяне на проект за вашия парцел, ни е необходима скица с петно за застрояване. С мотивираното предложение за виза и геодезическото заснемане, можем да ви помогнем, ако ги нямате.

II. Работно проектиране

След като сме съгласували основните елементи на Вашата бъдеща сграда и сте я утвърдили на 3D изображенията, ще изпълним работното проектиране, в съответствие с визуализирания модел. По този начин ще постигнем максимално съответствие между работното проектиране и вашите виждания за бъдещия Ви дом.

i На този етап, ще изготвим количествено-стойностни сметки, проектна документация и ще остойностим строителството до ключ на вашата Къща.

III. Строителство и въвеждане в експлоатация.

При строитество на къщи съблюдаваме следните основни аспекти

 Избор на най-целесъобразния начин на изпълнение на строителните дейности от архитектурна и конструктивна гледна точка.

 Използване на материали от реномирани производители с гарантирани качества - дълговечност, екологичност, без вредно влияние, върху здравето ни.

 Постигане на енергоефективност на ограждащата конструкция (под, стени, покрив).

 За да запазим дълго време първоначалния финишен вид на къщата, следим за спазване на технологичните изисквания за монтаж на всички материали и системи и съблюдаваме за съвместимостта на всички строителни процеси.

 Контрол на изпълнението на строително-монтажните работи.

Какво ще получите

 1. Оптимална цена за проектиране, консултации и строителство.
 2. i При изпълнение на строителните работи от нашата фирма, заплатените средства за консултации на предварителните етапи ще бъдат приспаднати.

  i Бонус: Изготвяне и предаване на проектна и екзекутивна документация, необходима за въвеждане на Вашата сграда пред общинската администрация.

 3. Триизмерни предварителни изображения на Вашата Къща, за да сте сигурни, че проектът отговаря напълно на Вашите мечти и потребности.
 4. i Преди всеки етап от създаването на Вашия дом - строителни дейности, довършителни дейности по фасадата (съчетание на цветове, материали, декорации), монтаж на инженерни съоръжения - ще виждате, какъв ще е финалният резултат. Така ще участвате активно в проектирането и ще определите всеки един детайл по ваш вкус.

 5. Нискоенергийна къща, пестяща Ви разходи за ток.
 6. iАко в периода на строителство, не можете да инвестирате в технологиите за нискоенергийна къща, изграждаме къщата ви така, че лесно да се осъществи допълнителен монтаж на соларни панели и устройства за използване на енергия от възобновяеми източници.

 7. Дълговечност на първоначалния вид на къщата.
 8. i При строителството следим за изпълнението на всички процеси, но за да се запази, дълго време, първоначалният вид на къщата, е необходима последваща поддръжка. За тази цел, ще Ви изготвим безплатно списък с предписания за правилна поддръжка на всички материали и системи.

  Свържете се с нас, ако имате въпроси и за да обсъдим Вашия проект.

360 3D video 3D проекти LED Осветление Автоматика Нови технологии Окачени тавани Оформяне двор Саниране Съвети Умни сгради Услуги

Виж подобни статии

Фасади - архитектурни решения, дизайнерски елементи и профили

Енергоефективни фасади на къщи и покриви