По-лесни продажби на имоти

 

В днешно време за продажбата на апартаменти в сгради, които още не са построени, е необходимо (дори може да се каже задължително) да са изработени атрактивни 3D визуализации, изобразяващи бъдещия облик на имота.

Те са страхотен маркетингов инструмент за помощ в продажбите на зелено. Без тях много малко клиенти могат да си представят как ще изглежда бъдещата сграда.

Чрез качествените 3D визуализации могат да се изобразят всички предимства на сградата, помагащи на потенциалните купувачи да вземат решение за покупка. Като например да се види качеството на използваните материали, красивите детайли по фасадата или добре оформената околна среда, която е все по-търсено изискване на купувачите.

3D визуализация за презентиране проект жилищен комплекс Симеоново-1

3D визуализация за презентиране проект жилищен комплекс Симеоново-1

Независимо дали сте инвеститор в недвижими имоти, архитект или брокер / собственик на агенция за недвижими имоти, за представянето на имотите си пред потенциалните купувачи заложете на детайлни, фотореалистични визуализации, които се асоциират с по-високо качество на изпълнение на сградата и вдъхват повече доверие.